Sinds ongeveer twee jaar ben ik, Steven Vrolijk, verbonden aan XYMS als jurist en content marketeer. Omdat ik daar regelmatig op kantoor werk, krijg ik veel mee van de ‘day to day business’. Een kijkje in de keuken zo gezegd. Het eerste wat mij opvalt bij XYMS: er wordt gewerkt met passie. Xander Graaf en Yoram Roemersma, wiens voorletters insteek waren voor de bedrijfsnaam, zijn geboren ondernemers. Beiden zijn direct vanuit de studie begonnen met XYMS. Onderhand staat XYMS bekend als marketingbureau met brede kennis van data driven marketing en digitale marketing in het algemeen. De heren werken keihard aan campagnes op basis van verzamelde data en adviseren daarnaast veel andere ondernemers.

Grote of kleine campagne? XYMS behandelt iedere campagne met oog voor detail en nauwkeurigheid

Het is mij opgevallen dat het bij XYMS niet uitmaakt of iemand een grote of kleine klant is: iedere klant krijgt gepaste aandacht. Of het nu gaat om een grote of kleine campagne: succes is het beoogde resultaat. En dit is iets waar XYMS zeker ook voor kan zorgen. Het is leuk om te zien hoe ondernemingen aanzienlijk meer omzet vergaren met dank aan XYMS. Om hier een voorbeeld van te geven is het misschien leuk om in te gaan op een van de vele succesverhalen.

Caravan Centrum Meerkerk

Het bedrijf Caravan Centrum Meerkerk heeft veel profijt gehad van de marketingdiensten van XYMS. Ik heb een interview gehouden met Bas Krul van Caravan Centrum Meerkerk om te kijken hoe zij de dienstverlening hebben ervaren.

Hieronder volgt het interview!

Welke problemen ondervond u voordat u diensten begon af te nemen van XYMS?:

“In 2017 zijn wij in contact gekomen met XYMS. Wij hebben toen een aantal gesprekken gehad over wat wij eventueel voor elkaar konden betekenen. In 2018 hebben we besloten om voor het hele jaar een online marketing campagne op te zetten. Het leek ons beter om op de lange termijn meer klanten te bereiken. Dankzij XYMS kunnen we nu ook meten wat de bezoekersaantallen zijn en wat we kunnen doen om ons bereik te verhogen.”

 Wat heeft XYMS precies voor u gedaan? Welke campagnes hebben zij precies gevoerd?:

“XYMS doet voor ons de campagnes via Google Adwords en als wij een show hebben voeren zij ook een campagne via Facebook. Facebook is immers handig wanneer wij snel bereik willen hebben. Is er bijvoorbeeld sprake van een actie of show die wij op korte termijn willen plannen? Dan helpt XYMS ons om op korte termijn snel bereik te hebben bij onze klanten.”

 Sinds wanneer loopt de campagne via XYMS?:

“Van begin 2018 tot eind 2018. We gaan binnenkort kijken hoe we het in 2019 gaan doen!”

 Hoe snel heeft u resultaat gemerkt van de werkzaamheden die XYMS geleverd heeft?:

“Wij zien dat de bezoekersaantallen op onze site groter worden. Hebben we een show of actie? Dan merken wij dat de klanten ook specifiek daarvoor komen. Je zou kunnen zeggen dat er op specifiekere wijze contact wordt gemaakt met de doelgroep.”

 Als u XYMS als marketingbureau zou mogen omschrijven, hoe zou u dat doen?:

“Zij denken goed mee, en komen altijd na wat we afspreken!”

 Wat vond u het beste aan de service van XYMS?:

“Zoals gezegd denken zij goed mee. Ook is het fijn dat alles goed in overleg gaat. Wij kijken samen wat het beste in ons straatje past.”

 Zou u XYMS aanbevelen aan anderen?:

“Jazeker! Het zijn gewone jongens die ook in ‘niet-computer taal’ kunnen praten. Zij overleggen op een manier met ons die voor ons erg duidelijk is. Zij denken altijd mee en kijken wat goed past bij de situatie!”

Data driven marketing voor succesvolle bedrijfsresultaten

Zoals u kunt zien in het interview met Caravan Centrum Meerkerk, maakt XYMS gebruik van data om te bepalen wat het beste past bij de klant. XYMS maakt gebruik van verschillende programma’s om data te achterhalen en waarderen. Op die manier is het mogelijk om steeds een aanpak te ontwikkelen die precies past bij de klant. En dat werkt! In het interview heeft Bas Krul duidelijk aangegeven dat de bezoekersaantallen hoger werden en dat de doelgroep duidelijker en specifieker is geworden.

Wat kan XYMS voor u betekenen?

Loopt u tegen bepaalde uitdagingen met betrekking tot uw marketing? Heeft u het idee dat uw campagnes beter gevoerd zouden kunnen worden, of heeft u nog helemaal geen lopende campagne? Het zal u verbazen wat de mogelijkheden van online marketing zijn. En op het gebied van online marketing is XYMS expert.

XYMS maakt gebruik van het MarketingAlgoritme®. Het MarketingAlgoritme® kan gezien worden als de nieuwe standaard in digitale marketing. Met de vier kernwaarden plan, collect, process en execute wordt de beste marketingstrategie voor uw bedrijf opgezet. En als één ding duidelijk is: een goede strategie is essentieel voor het opzetten van een gerichte marketingcampagne.

De beste marketingstrategie

 Zoals u heeft gelezen in het interview zijn de heren van XYMS goed in staat om te luisteren naar uw problematiek. Vervolgens bedenken zij een strategie die zij u in normale taal kunnen uitleggen. Heeft uw bedrijf behoefte aan betere SEO-content? Dan kan XYMS dit leveren. Heeft uw bedrijf behoefte aan een betere Adwords of Facebookcampagne? Dan kan XYMS u helpen. En nog veel meer.

Uiteindelijk kunt u bij XYMS rekenen op een goede en nuttige samenwerking. De heren van XYMS hebben ware passie voor online marketing en de daarvoor nodige data. Het kantoor staat vol met boeken over de beste vormen van marketing. Daarnaast houdt XYMS zich altijd bezig met ontwikkelingen op het gebied van marketing en e-commerce.

Neem vooral contact op met de heren van XYMS voor een goed gesprek over de mogelijkheden voor u!

Geschreven door

Steven Vrolijk
Steven VrolijkContent Marketeer
Steven is bijna meester in de rechten. Tijdens de bachelorfase van de studie heeft Steven veel moeten schrijven en dit beviel hem goed. Na wat juridische werkzaamheden te hebben verricht bij XYMS werd bij hem enthousiasme gewekt voor de marketingbranche. Nu is Steven content writer en juridisch adviseur bij XYMS: een ideale combinatie! Steven houdt van doorpakken en zorgt voor kwalitatieve content.

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

Lees ook onze andere artikelen:

Instructie: een gebruiker toevoegen aan WordPress

maart 19th, 2019|0 Comments

Wat is WordPress? WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS), een systeem waar je eenvoudig een website op kan bouwen. Een CMS beschikt over een controlepaneel waar iemand de website kan beheren en aanpassen naar wens, zonder [...]

Facebook Business Manager: hoe, wat en waarom?

oktober 26th, 2018|0 Comments

Facebook Business Manager Wat is Facebook Business Manager? Met Facebook business manager maakt u een profiel afzonderlijk van uw persoonlijke Facebook-profiel, om uw pagina’s en advertentieaccounts te beheren. Ook biedt het [...]

  • XYMS logo aan de muur - XYMS marketing Utrecht

Vacature: datagedreven marketeer

augustus 29th, 2018|0 Comments

Ben jij onze nieuwe datagedreven marketeer? We zoeken niet één, maar drie (!) datagedreven marketeers die verstand hebben van online marketing. We werken volgens het MarketingAlgoritme, dat is een door ons ontwikkelde methode om [...]

Load More Posts

Deze organisaties maken gebruik van het MarketingAlgoritme®