Het MarketingAlgoritme®
De nieuwe standaard in digitale marketing.

Door uw marketingbudget slim te investeren haalt u betere resultaten.
Meer bereik, leads, klanten en omzet.

De nieuwe standaard in digitale marketing

De afgelopen jaren is de wereld van online marketing gigantisch gegroeid. Er zijn letterlijk duizenden tools, marketingstrategieën en platforms gelanceerd waar ook uw klant op kijkt, klikt en koopt. De mogelijkheden zijn daarmee ook explosief toegenomen. Al deze verandering vereist een flexibele organisatie die bestaat uit een directie met open vizier, marketingteams met budget en goed geschoolde medewerkers. Om organisaties te helpen met deze digitale transitie hebben wij een zeer effectief model (Deming Cycle) geüpdatet en omgedoopt tot het MarketingAlgoritme®. Zo hebben we een nieuwe standaard in digitale marketing en een stevige basis in uw marketingstrategie.

Het MarketingAlgoritme® is een digitale strategie die werkt volgens het PCPE-model, dat zijn vier essentiële stappen die worden doorlopen om de kwaliteit te borgen en betere resultaten te boeken.

Meer informatie over iedere stap? Klik dan op één van deze links: Plan, Collect, Process, Execute.
Of download de whitepaper over het MarketingAlgoritme®.

Heeft u vragen over Het MarketingAlgortime® of uw eigen (digitale) marketingstrategie? Laat het ons weten door uw vraag te stellen rechtsonder via het icoon!

Beginnen met Stap 1: Plan

Het PCPE-model

Het PCPE-model met de marketingstrategie van Het MarketingAlgoritme®

De stappen van het PCPE-model zijn: Plan (planning), Collect (verzamelen), Process (verwerken), Execute (uitvoeren). Het model loopt als rode draad door ieder online marketingproces en is de basis van de digitale marketingstrategie.

Of download de whitepaper over het volledige MarketingAlgoritme®

Deze organisaties maken gebruik van het MarketingAlgoritme®