Wij bieden een oplossing voor elk online vraagstuk.

Sociale media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel consumenten en steeds meer bedrijven vertellen op sociale media wat hen bezighoudt. Waarschijnlijk heeft ook uw bedrijf een pagina op een van de vele verschillende platformen. Denk hierbij aan: Facebook, Linkedin, Instagram, enzovoort. Het up to date houden van deze pagina en het bereiken van uw klanten is dan belangrijk.

De MarketingModules in deze groep helpen je bij het organisch en betaald bereiken van meer klanten en potentiële klanten via Facebook.

Sociale mediabeheer
Sociale media adverteren

Online goed gevonden worden is voor elke onderneming, groot of klein, belangrijk. Maar hoe zorgt u ervoor dat de zoekmachines u een goede plek geven in de resultaten? Goed gebruik maken van de mogelijkheden die Google biedt is vaak moeilijker dan het in eerste instantie lijkt. Het juiste resultaat wordt vaak alleen bereikt door de verschillende mogelijkheden precies goed in te zetten.

De MarketingModules in deze groep helpen je beter naar voren komen in Google en andere zoekmachines. Je kan kiezen tussen organische en betaalde resultaten.

Online vindbaarheid
Google adverteren

Maakt uw bedrijf gebruik van een website? Waarschijnlijk wel! Maar onderhoudt u deze wel voldoende? Op uw website gebeurt waarschijnlijk meer dan u denkt. Elke keer als er een bezoeker langskomt zorgt de website dat deze bezoeker zijn gang kan gaan. Wij helpen daarbij. Voor deze bezoekers wilt u tevens altijd iets nieuws bieden. Daarnaast helpen wij u bij het effectief inzetten van alle data die u op de website verzamelt.

Met de MarketingModules in deze groep houden wij je website in topconditie. Dat doen we door het inzetten van blogs, data en handige tools.

Websitebeheer
Blogs
Data-analyse

Veel bedrijven verzamelen gegevens van hun klanten. Deze gegevens bevatten vaak ook e-mailadressen, waarmee het bedrijf in contact kan blijven met de klant. Door in contact te blijven met de klant kunt u uw dienstverlening verbeteren en de klant vaker verwelkomen. Wij helpen u bij het inzetten van uw mailadressen. Zo blijft u in contact met uw klanten.

Met de MarketingModule in deze groep zorgen we voor een perfecte nieuwsbrief of mailmarketingactie. Zo bereik je je bestaande netwerk optimaal.

Mailmarketing

Online is er steeds meer interactie nodig tussen bedrijven en hun klanten. Ook jouw bedrijf kan hiervan gebruik maken door bijvoorbeeld een chat app op je website, of klantenservice via Facebook Messenger. Daarnaast biedt het internet veel mogelijkheden om uw producten of diensten aan te bieden. Naast uw eigen website en allerlei platformen kunt u bijvoorbeeld ook nog de online marktplaatsen inzetten.

In deze groep vind je de overige MarketingModules. We verhogen je interactie met bezoekers en zorgen ervoor dat je een groter online bereik hebt met je producten.

Klantenservice
Online marktplaatsen

Zijn Modules niet wat u zoekt?

Zet dan nu de stap naar Maatwerk.

Bekijk Marketing Maatwerk

Wij geven je graag het beste advies aan de telefoon!

Gebruik onderstaande knop om snel met ons in contact te komen

Nu contact opnemen