Vacature Digital Marketeer Paid

Ben jij leergierig, sociaal, op zoek naar een uitdaging en ben je een beetje prettig gestoord? Verveel jij je stiekem bij je huidige werkgever? Dan ben je nu bij XYMS aan het juiste adres.

Ben jij leergierig, sociaal, op zoek naar een uitdaging en ben je een beetje prettig gestoord? Verveel jij je stiekem bij je huidige werkgever? Of ben je op zoek naar een werkplek waar je echt kan laten zien waar je toe in staat bent? En kun je makkelijk je eigen werk en uren indelen? Dan ben je bij XYMS aan het juiste adres.

Wat voor digital marketeer ben jij?

Jij bent een digital marketeer met 3+ jaar ervaring. In deze jaren ben je bekend geworden met paid advertising en het opzetten & optimaliseren van allerlei soorten campagnes. Je hebt te maken gehad met de meest uiteenlopende kneepjes van ons vakgebied. Daarbij heb je ervaring opgedaan in ten minste:

 • Social Media Advertising
 • Search Engine Advertising (SEA)
 • Marketing Analytics & Rapportages
 • Resultaat gedreven marketing
 • Conversion Rate Optimization (CRO)

XY Marketing Solutions levert drie disciplines: marketingstrategie, marketingmanagement en marketinguitvoering. Die laatste discipline wordt jouw domein. Jij zit graag zelf aan de digitale-marketingknoppen en je hebt een passie voor all things digital marketing.

Als marketeer bij een bureau komt er veel op je af, daarom kan je schakelen als geen ander en blijf je kalm als er veel ballen hoog te houden zijn! En mis je bepaalde kennis? Dan ga je zelf op zoek naar antwoorden en weet je de juiste kritische vragen te stellen aan je collega’s.

Vind je het leuk om je minder ervaren collega’s te helpen betere marketeers te worden? De functie biedt doorgroeimogelijkheden om teamleider te worden van het uitvoerende team.

Ben je in staat om zelf een goed staaltje digitale marketing op te leveren? En weet je hoe je anderen kan inspireren om hetzelfde te doen? Dan hopen we graag een berichtje van je te ontvangen!

 • Fran - Digital Marketeer

  Geen enkele dag is hetzelfde. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden waardoor je veel leert. De sfeer binnen het bedrijf is heel chill, waardoor het voelt alsof je samen met vrienden aan hele toffe dingen werkt voor klanten.

 • Sander - Projectleider & Salesmanager

  Werken bij XYMS betekent zelfstandig aan projecten werken (thuis of op kantoor), ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling en fijne collega's die graag sparren over hun specialisme. De ideale werkomgeving die me erg veel energie geeft!

 • Tarik - Data Scientist

  Bij XYMS krijg ik de vrijheid en verantwoordelijkheid om mij verder te ontwikkelen in het vak dat ik voor ogen heb. Daarnaast krijg ik ook het vertrouwen om te werken waar en wanneer je wil.

 • Meg - Digital Marketeer

  Door te werken voor verschillende klanten ontwikkel ik versneld nog meer kwaliteiten en leer ik tegelijkertijd enorm veel. En dat met een hoop creatieve vrijheid!

 • Dennis - Head of Operations

  Vrijheid staat hoog in het vaandel hier. Je bent vrij om te werken waar je wilt, je wordt uitgenodigd om nieuwe uitdagingen te zoeken en het is heel normaal om het gewoon leuk te hebben op je werk!

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij XY komt werken, krijg je een werkgever die om je geeft. Dat laten we zien door tijd, geld en energie te investeren in jouw arbeidsomstandigheden. Hierbij moet je denken aan:

 • Een brutosalaris tussen € 3000,- en € 4000,- per maand (op basis van 40 uur);
 • Een hybride werkomgeving: jij bent zelf de baas over waar en wanneer je waarde levert;
 • Een actief groeipad waarbij altijd duidelijk is wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn;
 • Mentorschap van een senior: je staat er nooit alleen voor;
 • Ten minste 10% van je uren zijn inzetbaar voor educatie en ontwikkeling. Daarbij krijg je toegang tot relevante opleidingen, cursussen en trainingen.
 • Leuke collega’s die je uitdagen!

Wat neem jij mee?

Als je bij XY komt werken, hopen we dat je hier je op je plaats voelt. Om die kans te laten slagen, denken we dat de volgende kwaliteiten ten minste nodig zijn:

 • Een nagenoeg feilloze beheersing van de Nederlandse taal;
 • HBO+ opleidings- of denkniveau;
 • 3+ jaar ervaring als digital marketeer waarbij je zelf campagnes hebt uitgedacht, opgezet en geoptimaliseerd;
 • Een flexibele werkhouding met een hoge mate van zelfstandigheid en proactiviteit;
 • Ervaring aan bureauzijde is een sterke pre.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Stuur een e-mail aan Dennis Morsink (dennis@xyms.nl) met een motivatiebrief en je CV/een link naar je LinkedIn.

Over XY Marketing Solutions

XY Marketing Solutions is een digitaal & strategisch marketingbureau dat door zijn klanten gewaardeerd wordt om zijn expertise, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen! Onze klanten werken met ons omdat we uitmuntend in communicatie, projectmanagement en strategie zijn.

Het team bestaat uit enthousiaste, energieke en sociale personen. Mensen die harder gaan werken omdat er met elkaar gepraat wordt. Mensen die waarde hechten aan een open sfeer op kantoor. Mensen die elkaar respecteren vanwege hun kennis en werkethiek. We zijn allemaal op onze eigen manier een beetje uniek, dat maakt ook de charme van het team erg tastbaar.

Dit is heel krom Nederlands. Ik denk dat je iets wilt zeggen als ‘prat gaan op’ of ‘trots zijn op’. Mss zou ik eerder kiezen voor iets als ‘dat door zijn klanten gewaardeerd wordt om’. Hoewel ik wel moet zeggen dat dit nou niet echt heel erg onderscheidend is en kenmerken die ik verwacht bij elk marketingbureau. Moeten we toch nog eens iets beters voor verzinnen.