Vacature Digital Marketeer

Wij hebben een openstaande vacature voor Digital Marketeer die ons team fulltime (32-40 uur per week) komt versterken.

Wie zoeken wij?

Ben jij een digital marketeer die energie krijgt van het oplossen van problemen? Een digital marketeer die zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak wilt uitdagen en verbeteren? Een digital marketeer die waarde hecht aan passie, kennis en een gezonde drive? Neem deze vacature voor digital marketeer dan vooral verder door!

Wij zijn op zoek naar mensen die matchen met onze eigen identiteit: leergierig, sociaal, op zoek naar uitdaging en een beetje prettig gestoord. Verveel jij je een beetje bij je huidige werkgever? Of ben je op zoek naar een vliegende start van je carrière in marketing en bedrijfsvoering? Dan zit je bij XY Marketing Solutions goed!

Heb jij een goede kennis van digitale marketing? Of van een bepaalde discipline binnen ons vakgebied? En weet jij dat je nog niet alles weet? Dan ben jij de juiste persoon om deze vacature voor digital marketeer te vervullen! Binnen XYMS kan je je skills ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren. Hier maken we samen tijd en ruimte voor.

Bij XYMS zorgen we dat we dat we elke dag van elkaar leren. Van zowel de successen als de uitdagingen. We zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen en risico’s te nemen. We krijgen energie van presteren en onze klanten waarderen ons om onze pro-activiteit. Wij profileren ons als marketingprofessionals. Dit betekent dat we allemaal diverse affiniteit hebben met digital marketing, zowel uitvoerend als strategisch.

Zie jij jezelf in zo’n team werken? Denk je dat jij deze passie, motivatie en kennis ten tafel kan brengen? Dan hopen we graag een berichtje van je te ontvangen. Dan kijken we samen of XY Marketing Solutions een goede fit voor jou zou zijn!

 • Meg - Digital Marketeer

  Door te werken voor verschillende klanten ontwikkel ik versneld nog meer kwaliteiten en leer ik tegelijkertijd enorm veel. En dat met een hoop creatieve vrijheid!

 • Sander - Projectleider & Salesmanager

  Werken bij XYMS betekent zelfstandig aan projecten werken (thuis of op kantoor), ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling en fijne collega's die graag sparren over hun specialisme. De ideale werkomgeving die me erg veel energie geeft!

 • Fran - Digital Marketeer

  Geen enkele dag is hetzelfde. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden waardoor je veel leert. De sfeer binnen het bedrijf is heel chill, waardoor het voelt alsof je samen met vrienden aan hele toffe dingen werkt voor klanten.

Wat ga je precies doen?

De eerste week is een introductieweek. Je wordt voorgesteld aan alle collega’s, krijgt een rondleiding door ons klantportfolio en krijgt de tijd om even lekker te wennen aan je nieuwe omgeving.

Samen met de Head of Operations kijk je naar waar je goed in bent en op basis daarvan delen we je projecten in. Ben je meer een SEA-persoon? Of word je warm van contentcreatie? Dan zorgen we er samen voor dat het merendeel van je werk daarop gericht is.

Vanaf de tweede week verwachten we dat je samen met je collega’s aan je eigen projecten begint. Hierin krijg je een leuke mix van opdrachten en opdrachtgevers. Zo wordt je werk nooit saai en blijft het uitdagend!

Solliciteren

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij XY komt werken, krijg je een werkgever die om je geeft. Dat laten we zien door tijd, geld en energie te investeren in jouw arbeidsomstandigheden: uitdagend werk, een prima beloning, een fijne werkplek, inspirerende collega’s, regelmatige voortgangsgesprekken, direct invloed op de koers van de onderneming, toegang tot bedrijfskundige opleidingen, noem het maar op!

Daarnaast geven we je een hele moderne vorm van vrijheid. Als organisatie leveren we aan onze klanten waarde, wij zijn geen urenfabriek. Hetzelfde geldt voor de medewerkers: jij bent zelf de baas over waar en wanneer je je waarde levert. Zolang je collega’s maar weten wanneer je bereikbaar bent!

Binnen onze contracten werken we met een 70/30 regeling. Wij streven ernaar om 70% van je werk declarabel te maken. De rest van je werkweek mag gebruikt worden voor persoonlijke ontwikkeling, overleg, lunch, het leuk hebben met je collega’s en het uitwerken van toffe ideeën die je hebt.

Doorgroeimogelijkheden zijn er legio bij XY. We werken doorgaans volgens het klassieke junior/medior/senior/partner-model waarbij we erop rekenen dat collega’s maximaal drie jaar op dezelfde functieschaal zitten en daarna gepromoveerd worden. Natuurlijk zoeken we samen naar de juiste manier om dit te doen en willen we jou helpen om jouw beste groeipad te zoeken. Blije medewerker, blije wij!

Borrelfoto XYMS

Solliciteren?

Wil je met ons in gesprek komen? Stuur dan een e-mail naar Dennis Morsink op dennis@xyms.nl. Of vul het formulier hieronder in.

Voor vragen kan je hetzelfde e-mailadres gebruiken! We streven ernaar om binnen een dag een reactie te geven. Jij hebt namelijk ook dingen te doen.

De meest geschikte kandidaat krijgt een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met 1 maand proeftijd.

Voel je welkom om te solliciteren als je voldoet aan de functie-eisen, je kunt vinden in het XY-profiel en zin hebt om binnen een paar weken te gaan knallen bij XY Marketing Solutions.

Contactformulier

  Laat je contactgegevens en CV in het formulier achter (PDF of Word-bestand). Onze Head of Operations Dennis neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Tijd en resources om jezelf te ontwikkelen
  • Een werkgever die om jou geeft
  • Vrijheid om je werk zo fijn mogelijk in te richten

  Over XY Marketing Solutions

  We zijn een digitaal marketing- en strategiebureau dat zich prijst op zijn expertise, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen! Onze klanten werken met XYMS omdat we uitmuntend in communicatie,  projectmanagement en strategie zijn. Daarbij zijn we uiterst competitief in uitvoerende vaardigheden en marketingdisciplines.

  XY Marketing Solutions is de afgelopen jaren geëvolueerd tot marketingbureau voor digitale vraagstukken en helpt voornamelijk MKB’ers met begeleiding door hun digitale evolutie. We pakken regelmatig de regie en we stellen altijd de vervelende vragen. Alleen zo kunnen we onze klanten het beste helpen!

  Daarnaast zijn we uitermate geschikt om digitale marketingcampagnes uit te voeren. Klanten van XYMS krijgen scherpe inzichten en effectieve marketingstrategieën waarmee je doelen haalt. Ons takenpakket wordt bepaald op basis van de wens van de klant en wij zoeken altijd naar de beste en slimste oplossing.

  Het team bestaat uit enthousiaste, energieke en sociale personen. Mensen die harder gaan werken omdat er met elkaar gepraat wordt. Mensen die waarde hechten aan een open sfeer op kantoor. Mensen die elkaar respecteren vanwege hun kennis en werkethiek. We zijn allemaal op onze eigen manier een beetje uniek, dat maakt ook de charme van het team erg tastbaar!