Vacature PPC marketeer

Wij zijn op zoek naar een PPC specialist om ons team te versterken.

Beste ervaren PPC-marketeer,

Bij XY Marketing Solutions (XYMS) zoeken we zo snel mogelijk een nieuwe collega die ons team fulltime (32-40 uur per week) komt versterken. We zijn een bureau dat erg sterk is in digital marketing en strategie.

Over XY Marketing Solutions

XY Marketing Solutions is de afgelopen jaren geëvolueerd tot marketingbureau voor digitale vraagstukken en helpt klanten met begeleiding door hun digitale evolutie. We pakken regelmatig de regie en soms geven we slechts advies. Daarnaast zijn we uitermate geschikt om digitale marketingcampagnes uit te voeren. Klanten van XYMS krijgen scherpe inzichten en effectieve marketingstrategieën waarmee je doelen haalt. XY Marketing Solutions wordt bestuurd door Xander Graaf. XYMS is onderdeel van de XY Solutions Group. XY Solutions Group is een collectief van bedrijven dat zich specialiseert rondom het grote thema ‘Digitalisering’. Samen zijn we een integer en multidisciplinair team van ervaren adviseurs en vakspecialisten. Denk hierbij aan strategen, marketeers, juristen, en financials.

Wie ben jij?

Je bent een digital marketingprofessional die ruime ervaring heeft met het werken bij een vergelijkbaar bureau, daarnaast heb je aantoonbaar minstens hbo werk- en denkniveau. Je kan met trots vertellen wat je afgelopen jaren voor jouw klanten hebt weten te realiseren met paid ads via Google en social media. Jouw ideale baan houdt in dat je zowel de campagnestrategie bedenkt als de strategie uitvoert. Je vindt het heerlijk om het onderste uit de kan te halen en probeert uit jezelf nieuwe dingen. Je kunt goed in een klein team werken en hebt geen probleem met zo nu en dan werken op afstand.

Werken bij een XY-bedrijf betekent dat je je kunt spiegelen aan het profiel van een XY’er. We gaan als het goed is een lange tijd samenwerken en daarom zijn we vrij selectief in het aannemen van nieuwe collega’s. Het profiel van een XY-collega:

 • Je bent eerlijk, redelijk en betrouwbaar.
 • Je volgt de wet en bent een voorbeeld voor anderen.
 • Je staat bekend om je proactiviteit en biedt hulp waar je kan.
 • Je creëert, herkent en benut kansen.
 • Je ontwikkelt je professionele en persoonlijke vaardigheden een leven lang.
 • Je spreekt anderen in de werkomgeving aan op hun verantwoordelijkheid.
 • Je bent een beetje prettig gestoord en houdt van een geintje.
 • Je bent een sociaal wezen; je houdt van interactie met anderen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij geloven dat iedere XY-collega bijdraagt aan een unieke waardebeleving. Als je bij XY komt werken, krijg je een werkgever die om je geeft. Dat laten we zien door tijd, geld en energie te investeren in jouw arbeidsomstandigheden. We zorgen voor intellectueel uitdagend werk, een prima beloning, een fijne werkplek (maar werken op afstand is ook prima), inspirerende collega’s, regelmatige voortgangsgesprekken, direct invloed op de koers van de onderneming, toegang tot bedrijfskundige opleidingen, en bepaal je mede op welke manieren we onze maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Doorgroeimogelijkheden zijn er legio bij XY. We werken doorgaans volgens het klassieke junior/medior/senior/partner-model waarbij we erop rekenen dat collega’s maximaal drie jaar op dezelfde functieschaal zitten en daarna gepromoveerd worden.

Wat ga je precies doen?

De eerste week is een introductieweek. Je wordt voorgesteld aan alle collega’s, krijgt een rondleiding door ons klantportfolio en krijgt de tijd om even lekker te wennen aan je nieuwe omgeving. Vanaf de tweede week verwachten we dat je onder begeleiding van Dennis aan je eigen projecten begint. Je krijgt drie klantcases vanaf het begin. Dat is een leuke mix van opdrachtgevers. Als je kansen ziet of kunt maken doe je dat zonder twijfel. Daarnaast geef je kritisch feedback op onze manier van werken en stip je verbeterpunten aan zodat we als bedrijf kunnen ontwikkelen.

Hoe gaat het vanaf nu?

De sollicitatieprocedure start vanaf nu en loopt tot en met eind februari 2022. De beste drie kandidaten krijgen een gesprek met Dennis Morsink. Die gesprekken vinden de week erop plaats. De beste kandidaat krijgt een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met 1 maand proeftijd.

Voel je welkom om te solliciteren als je voldoet aan de functie-eisen, je kunt vinden in het XY-profiel en zin hebt om binnen een paar weken te gaan knallen bij XY Marketing Solutions.

Solliciteren kan per e-mail. Stuur je CV en motivatie naar Yoram Roemersma (yoram@xysg.nl). Yoram is telefonisch bereikbaar via 06 319 174 20. Je kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

Contactformulier

  Laat je contactgegevens en curriculum vitae in het formulier achter (PDF of Word-bestand). Yoram neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  • Direct invloed op de koers van de onderneming;
  • Een leven lang ontwikkelen;
  • Maatschappelijk betrokken werkgever.