Het team van XYMS

Bij XY Marketing Solutions werken ervaren marketing professionals met oog voor duurzame groei. We hebben strategen, digitale marketeers, Google-specialisten en sociale mediaspecialisten.

Het team van XY Marketing Solutions

XY Marketing Solutions creëert dagelijks unieke waarde voor haar stakeholders. En daar bedoelen we naast haar medewerkers en hun gezinsleden, ook klanten en leveranciers mee. De collega’s van XY Marketing Solutions werken iedere dag met veel plezier en toewijding aan de missie van het bedrijf: XY Marketing Solutions levert uitstekende marketing dienstverlening aan klanten, zorgt voor professionele en maatschappelijke voldoening voor medewerkers en is financieel succesvol zodat we onszelf kunnen belonen en kunnen groeien. Het bedrijf staat onder leiding van Xander Graaf. Stuur ‘m een mailtje via xander@xyms.nl

 

 • Xander Graaf, managing partner

  Ondernemerschap is hem met de paplepel ingegeven. Tijdens zijn studie direct met ondernemen begonnen en nooit meer gestopt. Xander is dienstbaar, gezond eigenwijs en daadkrachtig. Hij woont samen, geniet van fietsen en de kat Nala.

  Neem contact op

Neem contact met ons op

  Gun jezelf doordachte en verantwoorde marketingondersteuning en (her)vindt jullie plek op de markt door een samenwerking met XY Marketing Solutions. Neem contact met ons op en merk zelf hoe fijn het is om een serieuze en goede partner te hebben die helpt om de missie te halen.

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Werken richting de missie