Onze diensten bij XY Marketing Solutions

Om onze klanten blijvend beter te maken in marketing leveren de diensten marketingstrategie en marketingmanagement. Dit doen vaak langdurig voor een beperkt aantal uren in de week of soms tijdelijke heel intensief. Ook leveren we losse strategiesessies en bieden we marketingmanagement ter kennismaking aan in de vorm van een pilot van drie maanden.

Marketingstrategie XYMS kaart
Marketingstrategie
bekijk
Marketingmanagement XYMS
Marketingmanagement
bekijk
Marketingmanagement pilot XYMS
Pilot Marketingmanagement
Pilot Marketingmanagement

Marketingstrategie: de basis voor het MKB

Marketingstrategie is het vertrekpunt voor jouw onderneming! De marketingstrategie vormt de basis voor alle marketingactiviteiten voor MKB-bedrijven. Samen met de opdrachtgever onderzoeken we de situatie en formuleren we de meest passende en kansrijke marketingstrategie. De uitkomst van de marketingstrategie is een boeiend en leerzaam proces. Kortom levert het een schat aan informatie op die richting geven aan de toekomst van jouw onderneming.

Lees meer over marketingstrategie

Marketingmanagement houdt de regie voor de organisatie

Vanuit een gedegen marketingstrategie zorgen de marketingmanagers van XY Marketing Solutions voor regie over alle marketingactiviteiten voor kleine en middelgrote ondernemers. Daarnaast zorgt marketingmanagement ervoor dat er één centraal punt is waar alles marketingactiviteiten samenkomen.

Zo wordt er controle behouden, bijgestuurd waar nodig is en nauw samengewerkt met de organisatie en externe specialisten. Deze processen zetten we in voor het leveren van diensten op het gebied van marketingmanagement voor jouw MKB-bedrijf.

Lees meer over marketingmanagement

Pilot Marketingmanagement

De meeste van onze opdrachten starten met een pilot van drie maanden. Genoeg tijd om aan elkaar te wennen en ook alvast het broodnodige werk te verzetten.

Tijdens de pilot werkt onze marketingmanager aan twee dingen:

1. Quick wins – een analyse van je huidige marketing om te ontdekken wat goed en minder goed werkt en waar nog kansen liggen (stop – start – stay – step-up). Dit zetten we direct in gang.

2.Blik op de toekomst – een bredere analyse van de organisatie volgens onze MarketingMarathon-methode resulterend in een operationeel plan voor 6-12 maanden.

Lees meer over de pilot marketingmanagement

Marketing volgens het boekje

XY Marketing Solutions levert marketing volgens het boekje.

Dit doen wij door bewezen marketingtechnieken en -modellen succesvol in te zetten voor moderne vormen van marketing. Een aantal wetenschappelijke modellen hebben we omgevormd tot digitale tools die voor iedereen beschikbaar zijn. Marketing Wizards noemen we die. Gebruik ze gerust om je organisatie te verbeteren. En als je daarbij hulp kunt gebruiken, neem dan contact op.

Ontdek onze gratis marketing wizards

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group