Onze diensten

XY Marketing Solutions helpt organisaties zich razendsnel te ontwikkelen in de digitale wereld. De bedrijven waarvoor we dit doen kennen we door en door en we weten waar de kansen en bedreigingen liggen in de markt waarin ze opereren. Dit doen we door elke samenwerking te starten met een intensieve onboarding waarin we niet alleen kennismaken, maar vooral veel vragen stellen om de kern van de uitdaging boven water te krijgen. We zijn hier bewezen succesvol in. Kijk maar eens naar de cijfers en testimonials op onze succespagina.

Regisseurs en adviseurs

Om optimaal resultaat te kunnen leveren is het soms nodig dat we optreden als adviseur en soms is het nodig om de regie in handen te nemen. Het is dan ons werk om ervoor te zorgen dat jullie organisatie onder onze leiding groeit en leert om te gaan met de kansen en bedreigingen uit de digitale economie. Na verloop van tijd zijn jullie zelf in staat om de nieuwe marketingprocessen te bedienen en kunnen we als (strategisch) adviseurs optreden.

Om optimaal succes te kunnen behalen voor onze klanten bestaat ons werkveld uit een breed pallet aan diensten. XY Marketing solutions is hierbij altijd de regisseur en we voeren kerntaken met ons eigen team uit. Voor specialistisch uitvoerend werk putten we uit een groot netwerk bureaus en freelancers om zo kwaliteit en schaalbaarheid te allen tijde te kunnen waarborgen.

Elke samenwerking is uniek

Geen enkele uitdaging is hetzelfde, omdat geen enkele organisatie hetzelfde is. En hoewel we vele modellen en technieken gebruiken in ons werk is de samenwerking altijd uniek. Tijdens de onboarding stellen we samen met de klant de optimale mix van diensten samen die past bij de uitdaging en het beschikbare budget.

Breed dienstenaanbod

Het overzicht in het menu geeft weer uit welk dienstenaanbod onze klanten kunnen putten om hun doelen te halen. We onderscheiden de hoofdonderwerpen Strategie & Research en Campagnemanagement & Uitvoering.