Onze diensten bij XY Marketing Solutions

De diensten die wij leveren zijn onder te verdelen in drie categorieën marketingstrategie, marketingmanagement en marketinguitvoering. Bij al onze werkzaamheden is het uitgangspunt dat succesvolle marketing een essentiële schakel is voor een succesvolle organisatie.

sepia gekleurde landkaart
Marketingstrategie
bekijk
hand die whiteboard aanraakt
Marketingmanagement
bekijk
Marketinguitvoer met pen en grafiek
Marketinguitvoering
bekijk

Marketingstrategie: de basis voor het MKB

Marketingstrategie is het vertrekpunt voor jouw onderneming! De marketingstrategie vormt de basis voor alle marketingactiviteiten voor MKB-bedrijven. Samen met de opdrachtgever onderzoeken we de situatie en formuleren we de meest passende en kansrijke marketingstrategie. De uitkomst van de marketingstrategie is een boeiend en leerzaam proces. Kortom levert het een schat aan informatie op die richting geven aan de toekomst van jouw onderneming.

Lees meer over marketingstrategie

Marketingmanagement houdt de regie voor kleine ondernemers

Vanuit een gedegen marketingstrategie zorgen de marketingmanagers van XY Marketing Solutions voor regie over alle marketingactiviteiten voor kleine ondernemers. Daarnaast zorgt marketingmanagement ervoor dat er één centraal punt is waar alles marketingactiviteiten samenkomen.

Het inzetten van onze diensten voor MKB-ondernemers

Zo wordt er controle behouden, bijgestuurd waar nodig is en nauw samengewerkt met andere specialisten. Deze processen zetten we in voor het leveren van diensten op het gebied van marketingmanagement voor jouw MKB-bedrijf. Kleine ondernemers krijgen te maken met andere digitale marketing vraagstukken.

Lees meer over marketingmanagement

Marketinguitvoering maakt het verschil voor jouw bedrijf

De ontwikkelingen in het digitale marketingvak gaan razendsnel. Daarnaast is het door de opkomst van nieuwe digitale mogelijkheden en ontwikkelingen van nieuwe platforms onmogelijk geworden om de online marketingactiviteiten bij te laten houden door één online marketeer.

De specialisten van XY Marketing Solutions

Wij werken bij XY Marketing Solutions met een team van specialisten met ieder een eigen expertisegebied. Zo zorgen we er als digitaal marketingbureau voor dat we jou als MKB-ondernemer optimaal bedienen.

Meedenken met digitale uitdagingen

Of het nu gaat om social media, organisch zoekverkeer, inzetten van influencers, advertising of het onderhouden van je bedrijfswebsite. Ook voor al je digitale vraagstukken denken wij als strategisch marketingbureau met je mee. Kortom: we denken in maatwerk voor MKB-ondernemers.

Lees meer over marketinguitvoering

Marketing volgens het boekje

XY Marketing Solutions levert digitale marketing volgens het boekje.

Dit doen wij door bewezen marketingtechnieken en -modellen succesvol in te zetten voor digitale marketing. Een aantal wetenschappelijke modellen hebben we omgevormd tot digitale tools die voor iedereen beschikbaar zijn. Marketing Wizards noemen we die. Gebruik ze gerust om je organisatie te verbeteren. En als je daarbij hulp kunt gebruiken, neem dan contact op.

Ontdek onze gratis marketing wizards

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group