Marketingmanagement: jouw marketingregisseur

Datagedreven marketingmanagement met een kansrijke strategie als basis: daar heb je geen eigen marketingmanager voor nodig.

Wij denken dat het voor elke onderneming mogelijk is om een unieke en winstgevende plek in de markt te vinden.  Marketingmanagement van XYMS helpt jou om die positie te vinden en stevig in te nemen. En ervoor te zorgen dat je constant een unieke positie hebt. Dat doen we door jouw organisatie beter te maken in marketing.

Technologische of culturele ontwikkelingen komen en gaan op ongekend tempo. Nieuwe of bestaande concurrenten kunnen met een verbeterd of gestroomlijnd product in één klap de dynamiek op de markt veranderen. Marketingmanagement van XY Marketing Solutions zorgt ervoor dat je marketingafdeling als een huis staat. Door te zorgen voor slimme strategieën, door de uitvoer daarvan effectief aan te sturen en door in te spelen op datagedreven inzichten, stomen wij jouw marketingafdeling klaar voor de toekomst.

vier usps pilot xyms marketingmanagement

Strateeg, coördinator en data manager in één

Marketingmanagement is dé plek waar alle marketingdisciplines samenkomen. Onze dienst is gericht op het aanpakken van jouw marketingprobleem en/of uitdaging. Om de beschikbare data uit jouw organisatie en branche samen te brengen, te analyseren en gerichte en creatieve oplossingen te laten ontstaan. En natuurlijk op het aansturen van alle benodigde schaakstukken om dat goed, snel en slim te kunnen doen. De marketingmanager zorgt voor één centraal punt van coördinatie, zodat alle marketingactiviteiten in samenhang met elkaar werken naar het doel dat de organisatie wil bereiken.

Heeft jouw marketingafdeling (tijdelijk) geen marketingmanager? Zijn de prestaties van je marketing teleurstellend en weet je niet goed waarom? Heb je externe marketingbureaus die wat meer sturing nodig hebben? Of merk je behoefte aan een strategisch plan dat daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden? Marketingmanagement van XYMS is dan de oplossing voor jouw organisatie! Wij zorgen voor een kapitein die zorgt voor Strategie, Coördinatie en Data Management zodat jouw marketing optimaal kan functioneren.

Kosten XY Marketing Solutions marketingmanagement pilot

XY Marketingmanagers: regisseurs van succes

Stap je in het schuitje met XY Marketing Solutions? Dan zorgen wij voor één persoon die voor jou werkt als regisseur, coördinator en projectmanager van alle marketingactiviteiten. Je krijgt één aanspreekpunt die fungeert als jouw externe marketingmanager en verantwoordelijk is voor het presteren van marketing in de organisatie. Deze marketingregisseur stuurt alle andere personen aan die betrokken zijn bij marketingactiviteiten van de opdrachtgever: zowel strategen en data specialisten van XYMS, eigen marketeers van jouw organisatie en zelfs externe uitvoerende specialisten.

Wij voeren zelf geen uitvoerende werkzaamheden uit. Onze specialiteit ligt bij Marketingmanagement. Wel weten wij welke externe partijen jouw doelstellingen kunnen halen. En hoe we jouw huidige interne en externe marketeers kunnen coördineren om zo effectief mogelijk te zijn.

Meer weten over wat we doen? We bieden een dagelijks opzegbare pilot van drie maanden aan. Daarmee kan je kennis maken met deze nieuwe manier van Marketingmanagement en zien hoeveel het kan toevoegen aan jouw marketingafdeling.

Succesverhalen van Marketingmanagement

  • Solution: een succesvol platform voor CNV Vakmensen

    CNV Vakmensen draaide een pilot om te zorgen voor meer leden en online interactie. Door Marketingmanagement is JeAchterban een groot succes geworden.

    Lees meer
  • Solution: marketingmanagement zorgt voor resultaat bij Stichting Siriz

    Marketingplanning met doelen, dashboards en taken met deadlines; wij doen het al jaren voor Stichting Siriz.

    Lees meer

Marketingmanagement met XY Marketing Solutions

XY Marketing Solutions is een marketingbureau dat zich specialiseert in het uitzoeken en aanpakken van diverse marketinguitdagingen. We hebben ervaren adviseurs in huis met een sterke focus op strategie en brede achtergrondkennis over digitale marketing. We bedienen klanten in vele branches, van commercieel tot non-profit en mogen zowel grotere als kleinere organisaties tot ons portfolio van successen rekenen. Marketingmanagement is een dienst waar wij 100% in geloven en het concept heeft zichzelf continu bewezen.

Benieuwd naar wat XY Marketing Solutions voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met een van onze marketingspecialisten.