Contact

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We kijken uit naar jouw verhaal, en helpen jouw onderneming graag groeien.

Wees welkom

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren. We houden kantoor in het YinYang gebouw in Utrecht, precies aan de afrit A27. Het adres is Euclideslaan 1, 3584 BL Utrecht. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of gebruik onderstaand contactformulier:

 • Telefoonnummer: 030 2072 062 (tijdens kantooruren).
 • Emailadres: xander@xyms.nl (meestal binnen twee werkdagen een reactie).

Neem contact met ons op

  Groeien in de juiste richting doe je samen met XY Marketing Solutions. Neem contact met ons op en ontdek dat focus geen luxe is, maar een voorwaarde voor succes.

  • Ontdek kansen
  • Breng focus aan
  • Groei in de juiste richting

  Over XY Marketing Solutions

  XY Marketing Solutions is hét marketingbureau voor advies over digitale zaken.

  Groeien doen we samen met onze klanten, op een doordachte en verantwoorde manier. Soms pakken we de regie, soms geven we slechts marketingadvies. Wij hebben de meeste marketinguitdagingen meermaals opgelost en bieden onze uitgebreide ervaring graag aan. Laat je ontzorgen door XY Marketing Solutions, dan komen jullie een stapje dichterbij het halen van de missie.

  Bekijk al onze marketingwizards

  XYMS is onderdeel van XY Solutions Group

  XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

  Meer over XY Solutions Group