Marketingcoaching: begeleiding naar marketingsucces

Een individueel traject waarbij wij jou helpen om beter te worden in marketing.

Marketingcoaching is er voor ondernemers of managers die zich willen ontwikkelen op het gebied van marketing. Kan jij wel wat begeleiding gebruiken bij het sturen van je marketingafdeling? Wil jij op een laagdrempelige manier leren hoe je jouw bedrijf beter kunt positioneren, je doelgroep kunt bereiken en hoe je dat efficiënt & datagedreven kan doen? En is de investering in Marketingmanagement van XYMS nog te hoog voor je? Dan is onze dienst Marketingcoaching iets voor jou!

Waarom kies je voor een marketingcoach?

XY Marketing Solutions marketingcoaching ecosysteem

Marketing is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvol bedrijf. Besteed genoeg aandacht aan je marketingafdeling en het effect druppelt het hele bedrijf door. Denk aan verbeteringen aan het product, de kostenstructuur en de daadwerkelijke verkoop. Goede marketing zorgt er ook voor dat je weet wat je product of dienst in essentie is en hoe het waarde toevoegt voor je klanten. Dat je weet waarom zij geïnteresseerd zijn in je product en hoe je product zich vergelijkt met concurrenten (tenzij je in een Blue Ocean zit). En bovenal: dat je weet hoe je jouw product het beste in de markt kan zetten.

Zoals je uit bovenstaande ziet, denken wij dat marketing begint bij een goed staaltje denk- en uitzoekwerk. Een stevige basis aan marketingstrategie zorgt doorgaans voor meer succes in het daadwerkelijke uitvoerende marketingwerk (denk aan websites, SEO, SEA, social media, posters, reclame etcetera).

Veel ondernemers worstelen zowel met het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie als het uitvoeren daarvan. Dit komt door een gebrek aan focus, tijd, kennis, of ze weten gewoon niet waar ze moeten beginnen. Dit kan leiden tot gemiste kansen, verlies van potentiële klanten en minder omzet.

Bij XY Marketing Solutions specialiseren we ons in Marketingmanagement. Onze kennis over het data- en strategiegedreven aansturen van een marketingafdeling kunnen we op laagdrempelige wijze overdragen aan ondernemers. Marketingcoaching is ontworpen om ondernemers te helpen bij het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie en het verbeteren van hun marketingvaardigheden. We werken met jou samen om je het beste advies te geven over het oplossen van je marketingprobleem; of dat nou strategisch of uitvoerend is.

Wat is Marketingcoaching en wat levert het op?

Marketingcoaching is een persoonlijk begeleidingstraject waarbij wij jou als ondernemer helpen om beter te worden in marketing. Dit doen we door samen te werken aan de marketingstrategie van jouw bedrijf en jou de tools en kennis te geven die je nodig hebt om deze strategie succesvol uit te voeren.

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt voor jouw bedrijf en jouw behoeften. Elk bedrijf heeft een eigen marketinguitdaging en wij gaan samen met jou kijken welke kennis en handvatten je van ons nodig hebt om die uitdaging op te kunnen lossen.

vijf usp pilot xyms marketingcoaching

Bij Marketingcoaching zit je een uur per week óf een dagdeel per maand met een van onze marketingexperts om jouw marketingafdeling door te nemen. Dat klinkt groter dan dat het hoeft te zijn: onder “marketingafdeling” scharen wij niet alleen de mensen die werken aan marketing, maar ook de marketingstrategie, meetsystemen, gebruikte kanalen en budgetten van jouw organisatie. Wij zetten onze unieke kennis over Marketingmanagement in om jou het beste advies te geven en zo jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Onze marketingexperts hebben jarenlange ervaring in diverse sectoren en hebben gewerkt met verschillende soorten bedrijven en uitdagingen. Zij hebben de kennis en expertise om jou te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve marketingstrategie. En ze werken met onze eigen modellen om Marketingcoaching gestructureerd en efficiënt te doen. Denk daarbij aan het XY Marketing Canvas voor een strategisch overzicht & het Forest Grid voor Quick Wins.

Wat kost een marketingcoach?

prijs marketing coach marketingcoaching xyms

Marketingcoaching is een investering in jouw eigen ontwikkeling en het succes van jouw bedrijf. Het stelt je in staat om beter te worden in marketing en je bedrijf te laten groeien. Daarom bieden we een marketingcoach voor slechts 512,- per maand aan.

Start deze maand nog en sta verbaasd van hoe snel jij en je organisatie beter worden in marketing! Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze Marketingcoaching!

NEEM CONTACT OP