Over XYMS

XY Marketing Solutions maakt organisaties blijvend beter in marketing. Dit doen we door onze marketingmanagers en strategen (tijdelijk) onderdeel te laten zijn van jouw organisatie. Zo tillen we organisaties op marketinggebied naar een hoger niveau.

We leveren diensten op het gebied van marketingstrategie en marketingmanagement. Bij al onze werkzaamheden is het uitgangspunt dat succesvolle marketing een essentiële schakel is voor een succesvolle organisatie.

Marketing zoals het hoort

Marketing zoals het hoort, is een integraal onderdeel van de totale bedrijfsvoering en daarom altijd gebaseerd op het hogere doel van de organisatie. Marketing is de ultieme connectie tussen de organisatie en de omgeving, meer nog dan sales of operatie. Want succesvolle marketing is alleen mogelijk als ingespeeld wordt op kansen en bedreigingen uit de omgeving en de sterktes en zwaktes van de organisatie zelf. Bij elke taak die wij uitvoeren voor onze opdrachtgevers houden we dat voor ogen.

Marketingstrategie is de basis

Marketingstrategie is het vertrekpunt en de basis voor alle marketingactiviteiten. Samen met de opdrachtgever onderzoeken we de situatie en formuleren de meest passende en kansrijke strategie. Dit is vaak een boeiend en leerzaam proces dat een schat aan informatie oplevert die richting geven aan de toekomst.

Lees meer over marketingstrategie

Marketingmanagement houdt de regie

Vanuit de gedegen strategie zorgen de marketingmanagers van XY Marketing Solutions voor regie over alle marketingactiviteiten. Marketingmanagement zorgt voor één centraal punt waar alles samenkomt. Controle, bijsturing en samenwerking zijn de sleutelwoorden bij onze diensten op het gebied van marketingmanagement.

Lees meer over marketingmanagement

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Neem contact met ons op

    Gun jezelf doordachte en verantwoorde marketingondersteuning en (her)vindt jullie plek op de markt door een samenwerking met XY Marketing Solutions. Neem contact met ons op en merk zelf hoe fijn het is om een serieuze en goede partner te hebben die helpt om de missie te halen.

    • Vrijblijvend intakegesprek
    • Binnen 1 werkdag een reactie
    • Werken richting de missie