Over XYMS

XY Marketing Solutions is een marketingbureau waar dingen nét even anders gaan. Onze kernwoorden: grondig, proactieve dienstverlening, goed werkgeverschap en groeien

Stakeholders staan centraal

Bij veel bedrijfskundige opleidingen is de centrale boodschap ‘zet de klant centraal’. Daar is op het eerste gezicht niets mis mee natuurlijk. Als je zorgt voor blije klanten, wordt er waarschijnlijk winst gemaakt, en dat vindt de aandeelhouder helemaal prima. Maar wij vinden dat toch wel een beetje kortzichtig. Ja, de belangen van de aandeelhouder zijn belangrijk. Maar er zijn nog wel andere partijen die een belang hebben bij ons bedrijf. Wat denk je van de medewerkers, en hun gezinnen? Of onze klanten? In het DNA van XY Marketing Solutions zitten deze stakeholders en hun belangen nauw verweven. Dat leggen we graag even uit.

Grondig en proactieve dienstverlening

XY Marketing Solutions geeft adviezen, voert analyses uit, begeleidt werksessies, bedenkt strategieën, bouwt meetinstallaties, traint marketeers en levert ondersteuning bij de uitvoering van marketingcampagnes. Voor al deze diensten geldt dat we een helder doel voor ogen houden en daarom onze klanten door en door willen kennen. ‘Snel even iets online’ kunnen we dus niet leveren, wel een goed doordachte strategie die past bij het bedrijf en kansen benut en bedreigingen pareert.

Het XY-Manifest

Dichtbij, samen en effectief

Dit betekent overigens niet dat alles lang duurt. Ons product De MarketingMarathon illustreert onze werkwijze en laat tegelijkertijd zien dat we in staat zijn in zeer korte tijd het hele marketingproces te doorlopen van onderzoek, strategie en datacollectie tot aan een draaiende marketingcampagne, zonder stappen over te slaan. En dit doen we in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, zodat we niet de expert op afstand zijn, maar de coach als onderdeel van het team.

De omgeving waarin we ons werk uitvoeren is een snel en sterk veranderende wereld waarin digitalisering en globalisering impact hebben op elke markt. Om in die wereld houvast te hebben over hoe we ons werk doen hebben we Het XY-Manifest opgesteld. Hierin beschrijven we een set leefregels waaraan wij ons beloven te houden. Zo houden we onszelf scherp en weten onze klanten waar ze aan toe zijn.

Goed werkgeverschap en groei

Bij XY Marketing Solutions zorgen we goed voor onze mensen. We zorgen voor een prettige en intellectueel uitdagende omgeving met een gezonde werkdruk. We geloven dat veel van onze innovatiekracht en ons groeivermogen ligt bij onze medewerkers. Daarom investeren we tijd, energie en geld in onze mensen en geven we ze direct invloed op de koers van de onderneming. Zo krijgen we gelukkige en goed ontwikkelde marketing professionals die iedere dag weer zin hebben om unieke waarde te creëeren.

Neem contact met ons op

  Gun jezelf doordachte en verantwoorde marketingondersteuning en (her)vindt jullie plek op de markt door een samenwerking met XY Marketing Solutions. Neem contact met ons op en merk zelf hoe fijn het is om een serieuze en goede partner te hebben die helpt om de missie te halen.

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Werken richting de missie

  Over XY Marketing Solutions

  XY Marketing Solutions is hét marketingbureau voor advies over digitale zaken.

  Groeien doen we samen met onze klanten, op een doordachte en verantwoorde manier. Soms pakken we de regie, soms geven we slechts marketingadvies. Wij hebben de meeste marketinguitdagingen meermaals opgelost en bieden onze uitgebreide ervaring graag aan. Laat je ontzorgen door XY Marketing Solutions, dan komen jullie een stapje dichterbij het halen van de missie.

  XYMS is onderdeel van XY Solutions Group

  XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

  Meer over XY Solutions Group