Online marketing specialisten voor diverse branches

Marketingstrategen en managers van XYMS hebben hun strepen verdiend door successen te behalen in bepaalde branches. Lees hier meer over met welke partijen wij graag werken.

XY Marketing Solutions heeft een aantal branches en organisatietypen waar we graag voor werken en een goede match mee hebben. Dit zijn dienstverleners, e-commercebedrijven, scale-ups en non-profits. Hieronder een korte toelichting per groep.

Dienstverleners

Veel dienstverleners merken dat ze door opdrachtgevers in de eerste plaats als kostenpost worden gezien. Wij helpen dienstverleners graag hun toegevoegde waarde aan te tonen en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen. We voelen ons sterk verwant met dienstverleners. We zijn als online marketingbureau er tenslotte zelf ook een!

Lees meer over ons werk voor dienstverleners.

E-commerce

Voor e-commercebedrijven is marketing van levensbelang. De concurrentie is vaak moordend en externe factoren veranderen continu. We helpen e-commerce-organisaties graag bij het vinden van hun unieke plek op de markt. Alleen dan kan een ondernemer in de online wereld van e-commerce langer dan een paar jaar overleven. Onze online marketing specialisten zijn gespecialiseerd in diverse online disciplines om e-commercebedrijven digitaal te helpen groeien!

Lees meer over ons werk voor e-commerce

Scale-ups

Als organisaties willen doorgroeien dan werken bestaande marketingactiviteiten meestal onvoldoende om de gestelde doelen te behalen. Het vinden van nieuwe (online) kanalen, markten en proposities is dan essentieel om groeiambities waar te kunnen maken. Met de hulp van onze marketingspecialisten zijn al diverse scale-ups geslaagd in deze missie.

Lees meer over ons werk voor scale-ups

Non-profits

We houden van organisaties met een duidelijke ideƫle missie. Veel van dit soort organisatie hebben moeite hun missie om te zetten naar marketingdoelstellingen en op een effectieve manier gebruik te maken van nieuwe digitale media. We helpen non-profits graag nieuwe mogelijkheden te ontdekken om hun missie te ondersteunen met behulp van digitalisering.

Lees meer over ons werk voor non-profits

Marketingondersteuning nodig?

  Kan jouw organisatie wel wat hulp gebruiken bij marketing? XY Marketing Solutions helpt graag met:

  • het formuleren van purpose en doelen van de organisatie;
  • analyse van de interne en externe omgeving;
  • een goed doordachte marketingstrategie;
  • het plannen en voorbereiden van marketingactiviteiten;
  • uitvoering van marketingcampagnes.