Alles wat met (nieuwe) technologie kan moet je uitproberen

Iedere organisatie heeft baat bij het doorvoeren van technologie om processen te verbeteren, zeker commerciële organisaties.

Proberen is slim

Stichtingen, verenigingen en overheden kunnen het zich niet permitteren technologie te negeren waarmee doelstellingen beter gehaald kunnen worden. Om als organisatie je bestaansrecht te waarborgen is het een must om nieuwe technologieën te onderzoeken en te testen voor het continu optimaliseren van processen. Sommige dingen kunnen robots en computers nu eenmaal beter dan een mens.

Maar nieuwe technologie heeft niet alleen maar positieve effecten. De impact op bijvoorbeeld werkgelegenheid is groot. De sociale verantwoordelijkheid heeft twee kanten: enerzijds wil je mensen niet iets laten doen wat niet gedaan hoeft te worden, anderzijds wil je die mensen ook niet zomaar aan de kant zetten. Juist daarom zien wij het als onze plicht om organisaties hierover voor te lichten en advies te geven over hoe hiermee om te gaan.

XYMS helpt organisaties slimmer te worden met behulp van technologie. We zeggen daarom regelmatig tegen onze klanten en onszelf dingen als: “kan dat niet slimmer?” en “daar is vast wel een tooltje voor!”. We helpen onze klanten met het ontdekken van nieuwe technologie en de implementatie daarvan binnen de organisatie. Een van de speerpunten daarbij is virtueel samenwerken. Zo minimaliseren we het gebruik van kantoorruimtes en reistijd voor onze collega’s en onze klanten.

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige manifest (PDF)

Marketing volgens het boekje

XY Marketing Solutions levert marketing volgens het boekje.

Dit doen wij door bewezen marketingtechnieken en -modellen succesvol in te zetten voor moderne vormen van marketing. Een aantal wetenschappelijke modellen hebben we omgevormd tot digitale tools die voor iedereen beschikbaar zijn. Marketing Wizards noemen we die. Gebruik ze gerust om je organisatie te verbeteren. En als je daarbij hulp kunt gebruiken, neem dan contact op.

Ontdek onze gratis marketing wizards

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group