Grenzen zijn overblijfsel uit verleden

Branche- en marktgrenzen zijn zo dynamisch geworden dat ze eigenlijk niet meer bestaan.

Vervaging van grenzen door digitalisering

De grootste multinational kan morgen ineens serieuze concurrentie krijgen van een slimme tiener op een zolderkamer. Productcategorieën verdwijnen in recordtempo met het ontstaan van substituties. Zelfs landsgrenzen vormen nauwelijks belemmeringen voor zakelijke relaties en transacties. Er heerst een nieuwe dynamiek tussen organisaties, overheden en consumenten. Gevestigde organisaties hebben de grootste moeite zich aan te passen aan deze veranderende omstandigheden, terwijl nieuwe toetreders de markt opschudden.

XYMS helpt organisaties bedreigingen te beantwoorden en kansen te identificeren die ontstaan door het vervagen van grenzen. We ontdekken samen met onze klanten hoe de ideale wereld er voor hen uitziet en welke rol zij daarin willen spelen. En we helpen ze aan een goed doordacht plan om daar te komen.

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige manifest (PDF)

Marketing volgens het boekje

XY Marketing Solutions levert marketing volgens het boekje.

Dit doen wij door bewezen marketingtechnieken en -modellen succesvol in te zetten voor moderne vormen van marketing. Een aantal wetenschappelijke modellen hebben we omgevormd tot digitale tools die voor iedereen beschikbaar zijn. Marketing Wizards noemen we die. Gebruik ze gerust om je organisatie te verbeteren. En als je daarbij hulp kunt gebruiken, neem dan contact op.

Ontdek onze gratis marketing wizards

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group