Vijfkrachten wizard

ontdek de vijf krachten in jouw markt

Is jouw markt nog winstgevend?

Elke organisatie ontdekt met behulp van deze tool de aantrekkelijkheid van de markt waarin zij opereert. De tool onderzoekt de vijf krachten in de markt. Na het invullen van de vragenlijst berekent de tool automatisch de sterkte van de vijf krachten in de markt en presenteert dit in een overzicht.

Onderstaande vragenlijst bestaat uit 8 vragen voor elk van de vijf krachten in de markt. De tool is gebaseerd op het Five Forces Model van Michael Porter. Meer informatie over het vijfkrachtenmodel lees je hier.

De tool is ontwikkeld in samenwerking met Rustenburg Consultancy en is tot stand gekomen op basis van wetenschappelijk inzichten.

Marketing volgens het boekje

XY Marketing Solutions levert marketing volgens het boekje.

Dit doen wij door bewezen marketingtechnieken en -modellen succesvol in te zetten voor moderne vormen van marketing. Een aantal wetenschappelijke modellen hebben we omgevormd tot digitale tools die voor iedereen beschikbaar zijn. Marketing Wizards noemen we die. Gebruik ze gerust om je organisatie te verbeteren. En als je daarbij hulp kunt gebruiken, neem dan contact op.

Ontdek onze gratis marketing wizards

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group