Waardecreatie heeft weinig met geld te maken

Bestaansrecht is niet te koop, maar wordt verdiend door iets toe te voegen waar andere organisaties of personen waarde aan toekennen.

Moderne organisaties zijn zich bewust van de daadwerkelijke waarde die ze toevoegen voor hun klanten en hun omgeving. Een scherp oog voor het behouden en vergroten van die toegevoegde waarde is nodig om het bestaansrecht van een organisatie te garanderen voor de toekomst. Veranderende omstandigheden zorgen ervoor dat organisaties regelmatig op zoek moeten naar nieuwe waardeproposities. Bedrijven die het accent leggen op winstmaximalisatie hebben daar meestal weinig oog voor.

XYMS helpt organisaties met het identificeren en innemen van de meeste passende plek op de markt. Waarde meten we daarbij niet alleen in geld. We kijken ook naar zaken als klanttevredenheid, merkwaarde en imago, de waarde van data en de betekenis die de organisatie geeft aan het leven van mensen binnen en buiten de organisatie. Op basis van deze gegevens adviseren we organisaties over de best passende waardepropositie voor de toekomst.

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige manifest (PDF)

Marketing volgens het boekje

XY Marketing Solutions levert marketing volgens het boekje.

Dit doen wij door bewezen marketingtechnieken en -modellen succesvol in te zetten voor moderne vormen van marketing. Een aantal wetenschappelijke modellen hebben we omgevormd tot digitale tools die voor iedereen beschikbaar zijn. Marketing Wizards noemen we die. Gebruik ze gerust om je organisatie te verbeteren. En als je daarbij hulp kunt gebruiken, neem dan contact op.

Ontdek onze gratis marketing wizards

Onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Marketing Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group