Marketing Detachering

Voordelen Marketing Detachering

Detachering van marketingwerkzaamheden heeft als voordeel snel kunnen beschikken over een collega met de juiste ervaring, zonder tijdrovend recruitmentproces. Een ander voordeel van detachering kan zijn dat het aantal werknemers in (vaste) dienst beperkt kan blijven. Voor veel organisatie is dat prettig, bijvoorbeeld in tijden van veranderingen, economische onzekerheid of het vooruitzicht van een overname of fusie.

Marketing Detachering betekent snel externe kennis toevoegen aan je team.

Marketing Detachering met XY Marketing Solutions

Detachering van een marketeer van XY Markering Solutions betekent voor een organisatie het krijgen van de volledige beschikking over een marketingspecialist. De gedetacheerde marketeer wordt onderdeel van het team van de organisatie en rapporteert direct aan de leidinggevende of directie van onze klant, niet aan ons. De marketeer blijft in dienst van XY Marketing Solutions en heeft daardoor eenvoudig toegang tot de kennis en ervaring van ons bureau. Detachering is geschikt voor organisaties die een tijdelijk capaciteitstekort hebben of een specialistische functie willen invullen die niet of nog niet permanent hoeft te worden ingevuld.

Digitale vraagstukken oplossen met XY Marketing Solutions

XY Marketing Solutions is een marketingadviesbureau voor digitale vraagstukken. We hebben ervaren adviseurs in huis met een sterke focus op strategie en brede achtergrondkennis over digitale marketing. Marketing Detachering is een van onze diensten. We bedienen klanten in vele branches, van commercieel tot non-profit en hebben zowel grotere als kleinere organisatie is ons klantenbestand. We hebben een speciale band met familiebedrijven en salesmanagers. Ook helpen we graag bedrijven die een moeilijk in te vullen marketingvacature hebben.

Benieuwd naar wat XY Marketing Solutions voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met een van onze marketingspecialisten.

NEEM CONTACT OP