Onze werkwijze

Dit kun je verwachten als je gaat samenwerken met XY Marketing Solutions

Onze werkwijze

XY Marketing Solutions helpt organisaties zich razendsnel te ontwikkelen in de digitale wereld. De bedrijven waarvoor we dit doen kennen we door en door en we weten waar de kansen en bedreigingen liggen in de markt waarin ze opereren. Dit doen we door elke samenwerking te starten met een intensieve onboarding waarin we niet alleen kennismaken, maar vooral veel vragen stellen om de kern van de uitdaging boven water te krijgen. We zijn hier bewezen succesvol in. Kijk maar eens naar de cijfers en testimonials op onze succespagina

 

Regisseurs en adviseurs

Om optimaal resultaat te kunnen leveren is het soms nodig dat we optreden als adviseur en soms is het nodig om de regie in handen te nemen. Het is dan ons werk om ervoor te zorgen dat jullie organisatie onder onze leiding groeit en leert om te gaan met de kansen en bedreigingen uit de digitale economie. Na verloop van tijd zijn jullie zelf in staat om de nieuwe marketingprocessen te bedienen en kunnen we als (strategisch) adviseurs optreden.

Om optimaal succes te kunnen behalen voor onze klanten bestaat ons werkveld uit een breed pallet aan diensten. XY Marketing Solutions is hierbij altijd de regisseur en we voeren kerntaken met ons eigen team uit. Voor specialistisch uitvoerend werk putten we uit een groot netwerkbureaus en freelancers om zo kwaliteit en schaalbaarheid te allen tijde te kunnen waarborgen.

 

Elke samenwerking is uniek

Geen enkele uitdaging is hetzelfde, omdat geen enkele organisatie hetzelfde is. En hoewel we vele modellen en technieken gebruiken in ons werk is de samenwerking altijd uniek. Tijdens de onboarding stellen we samen met de klant de optimale mix van diensten samen die past bij de uitdaging en het beschikbare budget.

Neem contact met ons op

    Gun jezelf doordachte en verantwoorde marketingondersteuning en (her)vindt jullie plek op de markt door een samenwerking met XY Marketing Solutions. Neem contact met ons op en merk zelf hoe fijn het is om een serieuze en goede partner te hebben die helpt om de missie te halen.

    • Vrijblijvend intakegesprek
    • Binnen 1 werkdag een reactie
    • Werken richting de missie